Kwaliteiten, welke heb jij in je, maar nog niet ontdekt?

Kwaliteiten hebben we allemaal in ons. Sommige zijn heel zichtbaar en daar maken we ook veel gebruik van. Andere hebben zich nog niet zo laten zien. Wil jij weten wat je nog meer in je hebt, zodat je beter een keuze kan maken? Doe dan een “Ontdek je kwaliteiten” coaching traject met mij!

* Welk beroep past bij mij?
* Of welke studie past bij mij?
* Hoe doorbreek ik mijn patronen?
* En waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?
* Wat wil ik het allerliefst doen?
* Heb ik een doel van mijn leven?

Je komt allemaal op een punt in je leven dat je je afvraagt is dit nu wat ik echt wil en wie ben ik nu eigenlijk?

Op je werk

 • Wanneer ben jij echt in je element?
 • Welke rol neem jij van nature graag op je?
 • In welke werkomgeving kom jij het best tot je recht?
 • Wat zijn je sterke punten?
 • Waarin wil jij je nog ontwikkelen?
   
 • Wat draag jij bij in een team?
 • Waar zet jij je het allerliefst voor in?
 • Wat waarderen anderen vooral aan jou?
 • Waarom wil je juist bij onze organisatie werken?
 • Waarom ‘moeten’ we vooral voor jou kiezen?

Zit je in een outplacement traject en wil je nu weleens echt weten wat je kunt en zou willen? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ga je re-integreren na burn out ? Of ben je er lang tussenuit geweest ivm een ander ziektebeeld zoals kanker, depressie of een andere langdurige ziekte? En vraag je je af wat je nog kunt of nu zou willen? Of ben je op zoek naar loopbaan ontwikkeling?

Allemaal vragen waar je graag antwoord op zou willen. Het goede nieuws is dat jij al deze antwoorden al in je draagt.

Het is nu alleen nog zaak deze antwoorden naar boven te halen.

Hoe doe ik dit?

In mijn beleving is het goed om in lagen te werken. Ik gebruik hiervoor mijn V model dat ik hiervoor heb ontwikkeld. Dit gaat er vanuit dat we via lichaamsbewustzijn en ademhaling tot een diepere laag in onszelf komen. Deze laag verschaft zelfinzicht.

Daarna maak ik gebruik van verschillende tools als de archetypen van C. Jung, de kernkwaliteiten van D.Oftman, het Enneagram en de Reis van de Held om een blauwdruk van jouw kwaliteiten te krijgen. In het onbewuste ligt alles wat we nodig hebben op ons te wachten tot we dit naar het bewuste brengen. Hiervoor zijn hele mooie methodes ontwikkeld die ervoor zorgen dat we hier toegang toe verkrijgen.

De diepere kern

We kunnen aan de oppervlakte blijven en alleen op zoek gaan naar jouw kwaliteiten door middel van de verschillende tools in te zetten. Zo heb je een idee waar jouw sterke punten liggen en ook hoe je jouw minder sterke punten kunt verbeteren.

Maar vaak merk je dat je jezelf als het ware blokkeert en je kwaliteiten niet echt tot zijn recht komen. Of dat er bepaalde kwaliteiten zijn die niet de kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarom is het naar mijn mening goed om verder te kijken. Een laag dieper naar binnen te gaan. Hiervoor gebruik ik Systemisch werk, Maskerstructuren, Familieopstellingen, dieptepsychologie en Advaita.

Coaching traject

Er zijn dus 2 mogelijkheden.

1.ontdek je kwaliteiten

Hier gaan we bekijken welke kwaliteiten je hebt waar je je misschien nog niet bewust van was. Ook ontdek je wat je minder sterke punten zijn. En leer je ook deze punten op de juiste manier in zetten zodat het sterke punten worden. Tevens leer je hoe anderen een spiegel voor je kunnen zijn waar jij weer van kunt leren.

Hiervoor staan 3 online sessies van 2 uur. Het tarief voor coaching is 46 euro per uur( BTW vrij)

2. Ontdek wie jij bent

Nu gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en je verborgen kanten. Maar tevens ga je verder de diepte in om inzicht te verkrijgen hoe het komt dat jij niet in je kracht kunt staan. Waar zet jij jezelf vast en blokkeert het? Zodat jij teveel energie verspilt. Als je de moed hebt om dit over jezelf te leren, dan zorg je ervoor dat je niet alleen weet wat je kwaliteiten zijn. Maar dat je ze ook op de juiste manier kunt inzetten zodat alles je moeiteloos afgaat en vanzelf gaat stromen.

Hiervoor staan 5 online sessies van 2 uur.

” Dit traject heeft mijn leven totaal veranderd. Doordat ik nu ineens ook helder kreeg waar ik mezelf tegen hield en dit kan oplossen, werd het opeens duidelijk voor mij als puzzelstukjes die in een keer op zijn plek vielen. Nu merk ik dat ik meer energie heb, mijn werk mij beter af gaat en ik beter voor mezelf zorg.

Ervaring Dolinde, 47 jaar

Sunny mind up Sardinie

Je kunt er ook voor kiezen om een coaching traject te volgen dat deels online is en deels op Sardinie. Voor beide opties is het mogelijk een combinatie te maken. Stuur mij een mail voor een vrijblijvend telefonisch gesprek en we kunnen samen bekijken hoe we dit traject het beste vorm kunnen geven.

Resultaat

Het is gebleken dat even weg uit de eigen omgeving een beter resultaat biedt. Je kunt je zo even helemaal op jezelf concentreren zonder afleiding. En dit leidt tot sneller zelfinzicht.

Wel is het zo dat een combinatie is aan te bevelen, omdat de ervaring leert dat eenmaal weer thuis het geleerde wat wegzakt. Een online sessie kan dan uitkomst bieden om te zorgen dat je ook thuis meer plezier hebt van de opgedane kennis over jezelf. En deze zo goed mogelijk in jouw thuissituatie kunt toepassen.