workshops

 In 2020 geef ik eind januari weer workshops in Utrecht, Rotterdam, Stein en Ede. Toni zal er bij zijn om jullie weer te verrassen met culinaire lekkernijen.

Voordelen: kennis maken met ons

  • kennis maken met mijn methode Sunny mind up!
  • Opfrissen als je al eens geweest bent.
  • Als je twijfelt bij ons te boeken, dan is dit een manier om uit te proberen of mijn manier van begeleiden iets voor jou is.

Wil je eens een mindfulness & yoga reis boeken met mij op Sardinie?

Dan is het naar mijn mening erg belangrijk dat je een prettig gevoel hebt bij degene die de reis begeleidt. Het is een investering in jezelf en het zou zonde zijn als je geen klik hebt. En je niet het gewenste resultaat uit de reis haalt.

Waarom boek je een mindfulness & yoga reis bij mij?

  • Je komt ontspannen en vitaler terug
  • Ook leer je hoe je meer rust kunt inbouwen in jouw dagelijks leven
  • kleine groepjes dus alle ruimte voor jou
  • Een voortreffelijke keuken
  • een prachtige locatie aan zee

 workshops sardinieMini retreat Mindfulness & coaching

Dit keer zal ik een aparte avond training geven. En op zaterdag een ochtend -en middag programma. De avonden zijn in 3 verschillende plaatsen te volgen. De gehele dag zal in Ede zijn. Samen vormen ze een geheel, maar je kunt alleen ana de avond of alleen de dag training deelnemen. 

Wie ben je nu echt?

Wat wil je nu echt?

Wat is je levensmissie?

Deze vragen gaan we bekijken tijdens dit mini retreat.

Ken je dat dat je altijd maar druk bent, soms te moe bent om nog iets leuks te ondernemen en uiteindelijk je begint af te vragen is dit het nu. Zou het niet heel fijn zijn als je te weten zou komen wat je hier te doen hebt en wat jouw levenspad is?

Hoe gaan we dit ontdekken?

Ik ben van mening dat het belangrijk is weer in contact te komen met jezelf. En dit doe je simpelweg door weer contact te maken met je lichaam. Dit kan heel goed door yoga in te zetten. We nemen verschillende houdingen aan en worden ons bewust van hoe deze houdingen voelen en wat dit met ons lichaam doet. Dan gaan we een stapje verder naar binnen door ons bewust te worden van onze ademhaling. Die vertelt ons ook veel over hoe het echt met ons is. Door te werken met onze ademhaling worden we rustiger en ontspannen en kunnen we makkelijker naar binnen keren, naar ons echte zelf. Dus dit zal het thema zijn van de avond training.

Bosbaden

Het is prettig om de natuur in te trekken na een drukke periode. Het is algemeen bekend dat de natuur een rustgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert. In Japan hebben ze hier een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel: bosbaden. 

Vooral het opsnuiven van de bosgeuren, het zien van alle kleine plantjes, paddenstoelen en beestjes en horen van alles bosgeluiden doet wonderen voor je zenuwstelsel. Het komt weer tot rust en herstelt van alle drukke stressmomenten. Zet al je zintuigen op scherp en wandel mee met mij in van de meest mooie natuurgebieden van Nederland, de Veluwe.

Middagtraining

na een overheerlijke lunch van Toni gaan we aan de slag met onze talenten. Iedereen heeft talenten mee gekregen tijdens zijn geboorte. Deze heb je nodig om je levensmissie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Maar we hebben geen handleiding  gekregen bij onze geboorte en het is dus vaak lastig om dit voor jezelf goed in kaart te krijgen. En hoe meer je van jezelf afstaat hoe moeilijker het wordt dit helder te zien.

Hier proberen we tijdens de middagtraining meer inzicht in te krijgen.

 

workshops SardinieLekker eten van Toni

Dit keer zal ook Toni meekomen en jullie verwennen met een kleine proeverij van typisch Sardijnse producten waaronder de zeer smakelijke artisjok die rijk is aan mineralen en ijzer. Hij verzorgt de lunch op zaterdag.

Waar?

woensdag 29 januari van 18.00- 21.00 uur in Capelle( Rotterdam)

donderdag 30 januari van 18.00- 21.00 uur in Utrecht

vrijdag 31 januari van 18.00- 21.00 in Ede.

Zaterdag 1 februari van 10.00- 13.00 Bosbaden in Ede

                                      13.00- 14.30 lunch

                                      14.30 – 17.00 middag training

Programma

We beginnen om 18 uur met een training Sunny mind up. Waarbij ik gebruik zal maken van yoga, meditatie, mindfulness. Aansluitend zal ik een uitgebreid deel met verschillende ademhalingsoefeningen werken.

Studio’s

In Capelle heb ik een studio in Centrum Sensibel gehuurd. Klik hier voor meer info

In Utrecht Overvecht heb ik Studio Loevenhout gehuurd. Klik hier voor meer info.

Eerst aanmelden

Je kunt je van te voren inschrijven voor de workshop " Meet your soul" op een van deze dagen. 

Ik heb maar beperkt plaats. Daarom is het nodig om je van te voren aan te melden, omdat het kan zijn dat de workshops op een gegeven moment vol geboekt zijn.

MELD JE HIER AAN

Kosten

mail ons voor de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten.