workshops

 In 2020 geef ik eind januari weer workshops in Utrecht, Capelle en Ede. Toni zal er bij zijn om jullie weer te verrassen met culinaire lekkernijen.

Voordelen

– kennis maken met ons

  • – kennis maken met mijn methode Sunny mind up!
  • – Opfrissen en verder gaan als je al eens geweest bent.
  • – Als je twijfelt bij ons te boeken, dan is dit een manier om uit te proberen of mijn manier van begeleiden iets voor jou is.

 workshops sardinieMini retreat “Meet your soul" 

Dit keer zal ik een aparte avond training geven. En op zaterdag een ochtend -en middag programma. De avonden zijn in 3 verschillende plaatsen te volgen. De gehele dag zal in Ede zijn. Samen vormen ze een geheel, maar je kunt ook alleen aan de avond of alleen de dag training deelnemen. 

Wie ben je nu echt?

Wat wil je nu echt?

Wat is je levensmissie?

Deze vragen gaan we bekijken tijdens dit mini retreat.

Ken je dat dat je altijd maar druk bent, soms te moe bent om nog iets leuks te ondernemen en uiteindelijk je begint af te vragen is dit het nu. Zou het niet heel fijn zijn als je te weten zou komen wat je hier te doen hebt en wat jouw levenspad is?

Hoe gaan we dit ontdekken?

Ik ben van mening dat het belangrijk is weer in contact te komen met jezelf. En dit doe je simpelweg door weer contact te maken met je lichaam. Dit kan heel goed door yoga in te zetten. We nemen verschillende houdingen aan en worden ons bewust van hoe deze houdingen voelen en wat dit met ons lichaam doet. Dan gaan we een stapje verder naar binnen door ons bewust te worden van onze ademhaling. Die vertelt ons ook veel over hoe het echt met ons is. Door te werken met onze ademhaling worden we rustiger en ontspannen en kunnen we makkelijker naar binnen keren, naar ons echte zelf. Dus dit zal het thema zijn van de avond training.

Bosbaden

Het is prettig om de natuur in te trekken na een drukke periode. Het is algemeen bekend dat de natuur een rustgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert. In Japan hebben ze hier een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel: bosbaden. 

Vooral het opsnuiven van de bosgeuren, het zien van alle kleine plantjes, paddenstoelen en beestjes en horen van alles bosgeluiden doet wonderen voor je zenuwstelsel. Het komt weer tot rust en herstelt van alle drukke stressmomenten. Zet al je zintuigen op scherp en wandel mee met mij in van de meest mooie natuurgebieden van Nederland, de Veluwe.

Middagtraining

na een overheerlijke lunch van het hotel en van Toni gaan we aan de slag om te bekijken wie we zijn en wat onze kwaliteiten zijn. Iedereen heeft kwaliteiten mee gekregen tijdens zijn geboorte. Deze heb je nodig om je levensmissie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Maar we hebben geen handleiding  gekregen bij onze geboorte en het is dus vaak lastig om dit voor jezelf goed in kaart te krijgen. En hoe meer je van jezelf afstaat hoe moeilijker het wordt dit helder te zien.

Hier proberen we tijdens de middagtraining meer inzicht in te krijgen.

 

workshops SardinieLekker eten van Toni

Toni is erbij om jullie verwennen aan het eind van de avond met een kleine proeverij van typisch Sardijnse producten waaronder de zeer smakelijke artisjok die rijk is aan mineralen en ijzer. En hij verzorgt een deel van de lunch op zaterdag.

Waar?

woensdag 29 januari van 18.00- 21.30 uur in Capelle( Rotterdam)

donderdag 30 januari van 18.00- 21.30 uur in Utrecht VOL

vrijdag 31 januari van 18.00- 21.30 in Ede.

Zaterdag 1 februari van 9.30 inloop

                                     10.00- 13.00 Wandeling( bosbaden) in Ede

                                     13.00- 14.00 lunch

                                                                                                14.00 – 17.30 middag training

                                                                                                17.30-18.00 napraten

Programma

We beginnen de avond om 18 uur met een training Sunny mind up. Waarbij ik gebruik zal maken van yoga, meditatie, mindfulness. Ook zal ik een uitgebreid deel met verschillende ademhalingsoefeningen werken. Lichaamsbewustzijn en ademhaling staan hier voorop. Aansluitend verzorgt Toni een maaltijd.

De zaterdag beginnen we om 10.00 uur met een wandeling in het bos waarbij onze zintuigen worden geactiveerd en we mindfulness en meditatie en qigong zullen toepassen tijdens deze wandeling in de buitenlucht.

Rond 13.00 is het tijd om te lunchen en daarna volgt een middagtraining waar we een stukje coaching gebruiken om jezelf beter te leren kennen en meer te ontdekken over jezelf.

Studio’s

In Capelle heb ik een studio in Centrum Sensibel gehuurd. Klik hier voor meer info

In Utrecht Overvecht heb ik Studio Loevenhout gehuurd. Klik hier voor meer info.

En in Ede zitten we in Studio Ahimsa. Klik hier voor  meer info

De dagtraining vindt plaats in Hotel de Bosrand. Klik hier voor meer info

Eerst aanmelden

Je kunt je van te voren inschrijven voor de workshop " Meet your soul" op een van deze dagen. 

Ik heb maar beperkt plaats. Het kan zijn dat de workshops op een gegeven moment vol geboekt zijn.

MELD JE HIER AAN

Deze workshops kunnen mogelijk ook door je werk worden vergoed. Informeer eens op je werk voor de mogelijkheden en indien dit mogelijk is, meld dit dan bij mij.

Kosten

Mini-retreat avond + dag  190,00 euro p.p.

Alleen avond  49,95 euro p.p.

Alleen dag 149,95 euro p.p.

Overnachten in Hotel De Bosrand?

de prijs voor een tweepersoonskamer is 59 euro.

Ook zijn er eenpersoonskamers te boeken.

  • Alle prijzen zijn inclusief alle bovengenoemde maaltijden, koffie/ thee.