Tarieven online coaching

De tarieven voor online coaching kun je hier vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Meestal werkt het zo dat we na het intake gesprek samen beslissen wat de beste optie is voor jou. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van het coachingstraject. Hoe korter het traject hoe intensiever de coaching om een goed resultaat te kunnen bereiken.

Kennismakingssessie

Je kunt er ook voor kiezen om eerst een kennismakingssessie met mij te boeken. Dan heb je een verkennende sessie waarin we elkaar eerst wat leren kennen. Ook kunnen we in deze sessie bekijken waar jij behoefte aan hebt en wat jouw vraag of doel is.

Duur: gemiddeld een uur maar ik plan ruim in dus het kan ook anderhalf uur of twee uur duren.

Kosten: 23 euro per half uur

Opfrissessie

Voor diegene die al eens bij mij is geweest op Sardinie of gecoacht is online, is er ook de mogelijkheid een losse sessie te boeken om weggezakte zaken weer wat op te halen. Je kunt dan opmerken wat is weggezakt en dit leert je hoe dit op te pakken en weer in te passen in je dagelijks leven. En misschien iets aan te passen zodat het voor jou beter is in te passen.

Duur: gemiddeld een uur

Kosten: 23 euro per half uur

Intensief coachen

Dit traject duurt een week en het is van belang dat je ruim de tijd hebt om dit pakket in te plannen. Het is een intensief traject, waarbij je elke dag een uur sessie hebt via skype of whatsapp. Daarna stuur ik je via mail een opdracht die kun je mij dan terugmailen. Na een maand is er een follow up sessie om te kijken hoe het gaat.

Duur: gemiddeld 2-3 uur per dag voor een week.

inclusief: 7 skypesessies van een uur, 6 mailopdrachten

Kosten: 596,00 euro

Tarieven Online coaching via mail

Je kunt er ook voor kiezen om alleen via de mail gecoacht te worden. Wel hebben we een intake gesprek om goed helder te krijgen waar je aan wilt werken. Wat jij zou willen veranderen. Daarna hebben we via mail contact. Het voordeel is dat je het tijdstip zelf kunt bepalen en iets vrijer je tijd kunt indelen. ook heb je alles zwart op wit staan en kun je dit makkelijker nog eens nalezen.

Duur: 1 maand

Inclusief: 4 x mailbericht

Kosten: 96,00 euro

Mail intensief

Duur: 1 maand

Inclusief: 10 x mailbericht

Kosten: 246,00 euro

Online coaching via skype/ whatsapp

Je kunt ook voor een traject kiezen waarbij je een maal per week met mij contact hebt via skype of whatsapp. Deze mogelijkheid gaat per maand. En naar aanleiding van ons eerste gesprek kan ik je aangeven hoe lang ik denk dat nodig is om jouw doel te bereiken.

Duur: 1 maand

Kosten: 196,00 euro

Andere opties

Er zijn vele variaties mogelijk en dit kunnen we samen bespreken aan de hand van het eerste gesprek.