Persoonlijke begeleiding

Als je vastloopt in je leven, denkt dat het roer danig om moet of graag weer wat meer tot jezelf wilt komen, dan is het zeker aan te raden persoonlijke begeleiding te vragen.

Deze persoonlijke begeleiding maak ik op maat. Zodat het voor jou goed in te passen is. Maar vooral vind ik het belangrijk dat je ook voelt dat je persoonlijk wordt begeleid. Dit lijkt voor de hand te liggen maar dit is in mijn mening on mogelijk als je veel personen tegelijk coacht. Ik kies ervoor om maar weinig personen tegelijkertijd te coachen. En hiermee bedoel ik dat ik kies voor korte trajecten die ik inplan met jou en tijdens dit traject geen andere personen inplan als het gaat om een intensieve week bijvoorbeeld. Zo kan ik voor jou alle aandacht bieden om je zo goed mogelijk te helpen.

Eerst zullen we een eerste gesprek hebben via de telefoon of skype zodat je me alle vragen kunt stellen. Aan de hand van dit gesprek zal ik je een voorstel doen. Het gesprek is vrijblijvend en kosteloos als je besluit een coachingspakket te boeken.

Als je nog niet eerder online coaching hebt gedaan, dan is het goed om of een intensieve week te doen of in ieder geval een maand pakket.

De intensiteit van dit traject bespreken we samen. Het meest belangrijk is dat het voor jou past en goed voelt.

persoonlijke begeleiding

Dus neem een duik in het diepe en ga de zoektocht naar jezelf aan in een online coaching traject met mij!

Leef zoals het leven is bedoeld!

Sunny mind up pakket

Dit pakket kun je boeken graag een keer naar Sardinie wilt komen en niet te lang kunt verblijven. Je leert weer tot rust te komen. Zo kom je weer dichter bij jezelf en voel je weer helder aan welke richting je op wil.

Er zijn ook andere pakketten waar je uit kunt kiezen als je langer wilt blijven.

Langer blijven

Als je langer wilt blijven, dan kunnen we een pakket samen stellen op basis van jouw wensen. Je kunt kiezen om 1 keer per dag te trainen met mij maar we kunnen ook twee keer per dag een training doen. Ook kun je aangeven of je geheel verzorgd wilt worden of dat je zelf voor de maaltijden zorgt. Beide verblijven zijn compleet ingericht met keuken.

Persoonlijke begeleiding na je verblijf op Sardinie

Als je bij mij bent geweest, dan hebben we samen bekeken hoe het een en ander in te passen is in jouw situatie. En je gaat hiermee aan de slag. Na twee maanden hebben we weer even contact. Ik stuur je een mail en hoor dan graag van je hoe het met je gaat.

Als je wilt kun je opfris- sessies via skype inplannen. Dan kunnen we samen bekijken wat er is weg gezakt en waar je verder mee wilt.