Mini retreat

Eind januari 2020 heb ik een mini retreat mindfulness georganiseerd. De nieuwe data staan inmiddels al vast op zaterdag 30 en zondag 31 januari 2021.

Waarom een mini retreat?

Omdat we tijdens een mini retreat toch iets kunnen aanpakken en afronden
zoals ik dat ook doe tijdens de reizen op Sardiniƫ. Op vrijdag avond gaan we
eerst weer aarden en landen in ons lichaam en op zaterdag beginnen we de dag
met een boswandeling. Na de lunch die mede door Toni wordt verzorgd gaan
we aan het werk met het ontdekken van onze talenten. Aan het eind van het
mini retreat heb je meer inzicht gekregen in wie je werkelijk bent wat je talenten
zijn om je te helpen zo licht mogelijk te leven.

mini retreat Nederland met Monique van Proosdij Sardinie

Love yourself

Mijn workshops heten altijd ” Love yourself” omdat ik vind dat dit de basis is. Je bent het waard om van te houden en dus goed voor jezelf te zorgen. Mijn workshops zijn altijd gebaseerd op mindfulness en geven je weer richting om goed voor jezelf te zorgen. En weer meer in contact met jezelf te komen. Aarden in je lichaam, weer verbinding maken met de natuur en bewust ademen zijn 3 hele belangrijke factoren die je helpen weer in contact met jezelf te komen. Ze zorgen ervoor dat het weer rustig wordt in je hoofd. Zo breng je de energie naar je kern en kun je meer reageren vanuit gevoel.

Lees ook mijn blog Zelfkennis om meer te weten te komen over mijn methode en manier van werken.

Programma

Avond training

18.00- 18.30 inloop

18.30 begin training Sunny mind up

21.00 hapjes en drankjes van Toni

en napraten

dagtraining

9.30-10.00 inloop met koffie of thee

10.00 begin boswandeling

12.30 lunch

13.30- 17.30 coaching ” Ontdek meer over jezelf” ( met pauze)

17.30-18.00 napraten

Reacties van deelnemers aan dit mini retreat

Ik vond het een fijne ervaring, omdat ik er heel relaxed en ontspannen van terug kom. Ik leer weer in het hier en nu te leven, te aarden, dingen die vaak in het dagelijks leven er weer bij in schieten. De manier waarop jij praat en het overbrengt, geeft mij een fijn gevoel en ik kan hierdoor ook rust krijgen om de oefeningen en opdrachten goed uit te voeren. Je weet het allemaal wel maar in de praktijk komt het er vaak niet van. Als ik thuis kom heb ik ook zin om met het geleerde aan de slag te gaan. En ik houd natuurlijk van je humor en vind het een perfecte combinatie! En het eten van Tony vind ik zeker een pluspunt. Ook dit jaar keek ik er weer naar uit wat voor heerlijks hij weer had gemaakt. Het smaakte weer top!”

” Het mini retreat zorgde voor veel nieuwe inzichten!”

” Het Mini retreat is mij goed bevallen, het sloot goed aan met waar ik nu in het leven staat en aan het doen ben. Het gaf mij een positief gevoel en een gevoel dat ik er mag zijn. Vandaag ook bij mijn werk[gedeeltelijk terugkeer re-integratie] zelf de regie gepakt, voelde me er sterk genoeg voor. “

” Een beetje uit mijn comfort zone maar wel erg interessant!”

” Heerlijk was het, kijk uit naar volgend jaar!”

Wat kun je verwachten tijdens dit mini retreat?

Een avond en dag waarbij je meer leert over jezelf, meer concreet een inzicht hebt in jezelf, ontdekt dat je talenten hebt en praktische tips ontvangt hoe je dit in jouw dagelijks leven kunt toepassen. Mindfulness is een begrip geworden en ik wil je tijdens dit mini retreat laten zien hoe jij dit kunt verweven in je dagelijks leven.