Intensief coachen

Intensief coachen is een goede manier om in een korte tijd een grote verandering in gang te zetten. Dit optie is mogelijk als je een week vrij kunt maken om je hieraan te verbinden. En als je liever niet wilt of kunt reizen dan kun je kiezen voor online coaching op een intensieve manier.

Hoe gaat intensief coachen in zijn werk?

we hebben 7 dagen elke ochtend een sessie via skype of whatsapp. Tijdens deze sessie gaan we niet alleen praten maar zal ik ook oefeningen met je doen. Dus is het fijn als je alle rust hebt op dat tijdstip en de ruimte om een matje neer te leggen. Wat we op mentaal vlak bespreken zal zo ook zijn weg vinden in het fysieke. Ik stel je scherpe vragen die ervoor zorgen dat je bepaalde zaken van een andere kant gaat bekijken. Dit helpt vaak om een ander inzicht in jouw problematiek te verkrijgen. En soms houd ik je ook een spiegel voor. Wat ik tijdens de sessies gebruik, kun je ook lezen onder coaching.

aan het eind van de sessie geef ik je een opdracht mee die je maakt en mij dan toezendt via mail. Ik beantwoord jouw mail voor de volgende afspraak de volgende dag of neem dit mee in de volgende sessie.

De eerste sessie zal een intake zijn, waarin we duidelijk proberen te krijgen wat jij graag zou willen veranderen of aanpassen in je leven. Op basis hiervan gaan we aan de slag.

De laatste sessie zal dan voornamelijk gaan over het bekijken of deze vraag is beantwoord.

Een maand na deze intensieve week hebben we nog een laatste follow up sessie om te bekijken of je ergens tegen aan loopt en in hoeverre de verandering heeft plaatsgevonden.

Pakket intensief coachen

duur: 1 week

Tijd: 1 uur sessie per dag en ongeveer een uur opdrachten per dag.

inclusief: 7 sessies van 1 uur via skype/whatsapp, 7 keer mailantwoord op opdrachten, 1 follow up sessie van een uur.

Kosten: 576,00 euro