Heartfulness, een online cursus

Vanaf zondag 10 januari geef ik in 2021 een online cursus Heartfulness. Er zijn verschillende onderdelen uit de Mindfulness trainingen die apart uitgelicht kunnen worden, zo ook Heartfulness. Het gaat in deze cursus om het toepassen van compassie op jezelf en naar anderen toe. Hoe kun je angst transformeren in compassie. En ook hoe ontdek je een typisch automatisch patroon vanwaaruit jij in je verdedigingsmechanisme schiet en hoe kun je dat aanpassen?

De online cursus geef ik in kleine groepjes zodat er genoeg aandacht voor ieders inbreng is. Zoals jullie gewend van mij zijn werk ik graag persoonlijk en zal ik ook deze online cursus zodanig inrichten dat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Er is gelegenheid voor vragen en evaluatie aan het einde van iedere les.

Heartfulness, wat is het resultaat

Als je Heartfulness leert toepassen in je dagelijks leven zorgt dit ervoor dat je met meer compassie naar jezelf en anderen kunt kijken. Dat zorgt er weer voor dat je geest rustiger wordt en je minder gaat oordelen. Je leven wordt prettiger en overzichtelijker. Je hebt minder drukke dialogen in je hoofd en kunt je beter concentreren en wordt uitgeruster wakker.

Praktische opbouw

Elke les duurt een uur en zal eerst een stukje theorie bevatten. Daarna geef ik een paar oefeningen en opdrachten die we daarna samen bespreken.

Data 2021

de cursus is op een zondag ochtend van 11- 12 uur of op donderdag avond van 20 -21 uur op de volgende data:

zondag ochtend:

10 en 17 januari

7 en 21 februari

7 en 21 maart

Of op donderdag avond van 20-21uur
14 en 21 januari
11 en 25 februari
11 en 25 maart

De prijs per online training is 19,90 euro en je kunt zelf bepalen bij welke training je aanwezig wilt zijn. Zo lang er plek is kun je je opgeven. Elke les is afzonderlijk bij te wonen.

Beperkte plaatsen

Er zijn maar maximaal 6 plaatsen beschikbaar per les.