Dagretreat creeer jezelf!

dagretreat in Nederland

Een dagretreat zorgt in 1 dag voor ontspanning, tot rust komen en weer opladen. Ook zorgt het voor nieuwe inzichten in jezelf. En zorgt het voor verbinding met alles wat is en loslaten wat niet meer nodig is.

In 2021 komen we eind januari naar Nederland voor 2 dagretreats en Bodymind lessen. Je kunt kiezen of je liever op zaterdag of zondag wilt deelnemen. Op deze dag leer ik je dat je jezelf niet hoeft te vinden maar dat je jezelf kunt creeren!

De enige die jou tegen houdt je doel te bereiken ben jij!

Talenten en kwaliteiten

Na een studie die ik volgde om uit te vinden wat het nut is van het ontdekken van wie we zijn , kwam ik tot de volgende conclusie. We hebben het meeste baat bij te weten wie we echt zijn zonder omhulsel. Als we kunnen leven volgens ons innerlijk dan hebben we minder moeite onze energie op peil te houden want het leven geeft ons dan elke dag energie.

Om te leren wie we zijn kunnen we zeker ons laten helpen door te ontdekken waar we vandaan komen en wat er in ons verleden is gebeurd. We kunnen dit alleen niet meer veranderen. Dus hier zullen we werken met vergeving en acceptatie voor wat was. Maar om te leven in het nu en te glimlachen naar onze toekomst hoeven we ons niets te ontzeggen. Alles zit in ons, het is aan ons wat we aandacht geven zodat het kan groeien. Dus ook negatieve zaken die in ons zitten kunnen zo gaan groeien omdat we die aandacht geven.

We creeeren onszelf

Als je eenmaal weet wie je bent en wat je echt graag wilt dan is het een kwestie van dit aandacht geven. Je focus richten hierop en jouw leven en zijn creeeren. Afstand nemen van wat je ego je voorhoudt en hoe je geconditioneerd bent door je omgeving maar vanuit je innerlijk leven.

Programma dagretreat

9.30 – 10.00 inloop

10.00 – 12.30 ochtend programma bestaande uit yoga, ontspanning, ademhaling, meditatie, qigong, coaching.

12.30 – 14.00 Lunchpauze met sardijnse proeverij van Toni

14.00 15.30 middagprogramma betaande uit coaching en visualisaties

15.30 – 15.45 pauze

15.45 – 17.00 middagprogramma

17.00 – 17.30 napraten

Wat gaan we doen tijdens de trainingen?

Mijn trainingen zijn altijd gericht op het verbinden van onze geest aan ons lichaam. Dus je kunt yoga, mindfulness en meditatie verwachten. Maar ook zal ik gebruik maken van hele praktische coaching technieken om je inzicht te geven in jouw waarden en wie jij bent. En tevens leer ik je een coaching techniek die je daarna zelf makkelijk kunt toepassen op andere situatie’s en die je ten aller tijde inzicht geven om tot de juiste oplossing te komen.

Resultaat Dagretreat

  • Nu wordt je je bewust van jezelf en kiest voor jezelf.
  • Je leert wat jouw waarden zijn.
  • En je leert wat je graag wilt ontwikkelen bij jezelf.
  • Ook weet je nu wat je leuk vindt en wat niet .

Sardijnse proeverij van Toni

Natuurlijk is Toni ook weer van de partij en zorgt hij voor een typisch sardijnse pranzo( lunch) tijdens het dagretreat en zo kun je proeven van de heerlijke lokale producten die Sardinie rijk is. Wil je weten wat wij op Sardinie doen en hoe we daar wonen bekijk dan ook eens Sardinietrips

Wanneer

vrijdag 29 januari van 10.00 – 12.00 / 17.00- 19.00 / 19.30 – 21.30 Bodymind lessen Ede

zaterdag 30 januari van 10.00 – 17.30 Ede

zondag 31 januari van 10.00 – 17.30 Stein (L)

Waar

Klaphekweg 30B in Ede

Ede is het centrale middelpunt van Nederland en een goede plek om de afstanden eerlijk te verdelen voor jullie. Zelf ben ik getogen in Ede en ik heb er fijne herinneringen aan omdat het omringd is door natuur. De prachtige Ginkelse Heide, de Edese bossen en de Hoge Veluwe zijn heerlijke plekken om helemaal tot rust te komen en weer frisse lucht te ademen.

Kelderstraat 41 in Stein.

Stein ligt middenin het prachtige Limburg. Deze plek is voor diegene uit Belgie en het Zuiden van het land wat makkelijker te bereizen. We zijn te gast bij Rachel van Beek die een prachtige yoga studio heeft en al jaren yoga docent is en meerdere workshops en lessen aanbiedt in haar studio.

Studio Souplesse

Kosten

Deze dagtreat is 146,75 euro p.p. en dit is inclusief alle geboden trainingen, koffie/ thee en de heerlijke lunch met sardijnse proeverij van Toni.

De Bodymind training op vrijdag is 29,75 euro p.p.

Wil je een combi boeken in Ede dan betaal je voor de Bodymind training en de dagretreat samen maar 169,75 euro!