Online dagretreat ontdek het antwoord in jou!

dagretreat in Nederland

Een dagretreat zorgt in 1 dag voor ontladen, tot rust komen en weer opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en je weer te verbinden met anderen. Ook zorgt het voor nieuwe inzichten in jezelf. En zorgt het voor verbinding met alles wat is en loslaten wat niet meer nodig is. Juist nu is het fijn om weer wat energie terug te krijgen na een lange winter. En het immuunsysteem te verhogen en op adem te komen.

Ik geef dit dagretreat online. Het is belangrijk dat we ons juist in deze tijd blijven verbinden met onszelf maar ook met elkaar.

zaterdag 29 mei

We hebben al onze antwoorden al in ons. Maar hoe vinden we deze antwoorden concreet? Dit zal ik je in het online retreat leren.

De 7 levensvragen

Aan de hand van de 7 levensvragen zal ik dit dagretreat samen met jullie bekijken hoe we die antwoorden kunnen vinden, waar we naar op zoek zijn.

 • Ken je jezelf?
 • Waar ben je?
 • Wie ben je?
 • Heb je de regie over jezelf?
 • Schenk je jezelf aandacht?
 • Is je hart waar het thuis hoort?
 • Hoeveel tijd is echt van jou?

Deze vragen gaan we nader bekijken, en aan het eind van het dagretreat ben je weer dichter bij jezelf gekomen. Zodat je jouw antwoord op jouw vraag gevonden hebt. Het enige wat je nodig hebt, is jezelf, stap uit de drukte en gun jezelf dit dagretreat!

De enige die jou tegen houdt je doel te bereiken ben jij!

Talenten en kwaliteiten

Na een studie die ik volgde om uit te vinden wat het nut is van het ontdekken van wie we zijn diep van binnen , kwam ik tot de volgende conclusie. We hebben het meeste baat bij te weten wie we echt zijn zonder omhulsel. Als we kunnen leven volgens ons innerlijk dan hebben we minder moeite onze energie op peil te houden want het leven geeft ons dan elke dag energie.

Om te leren wie we zijn kunnen we ons laten helpen door te ontdekken waar we vandaan komen. En wat het verleden ons wil leren. We kunnen dit alleen niet meer veranderen. Dus hier zullen we werken met vergeving en acceptatie voor wat was. Maar om te leven in het nu en te glimlachen naar onze toekomst hoeven we ons niets te ontzeggen. Alles zit in ons, het is aan ons wat we aandacht geven zodat het kan groeien. Dus ook negatieve zaken die in ons zitten kunnen zo gaan groeien omdat we die aandacht geven.

Dit dagretreat heeft me weer een duw in de goede richting gegeven. Ik ben blij met de heldere uiteenzetting en je prettige manier van coachen met humor, dar hou ik van. Ik heb weer energie en inspiratie om nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Bonnie, 39 jaar

Alle antwoorden dragen we al bij ons

Als je antwoord zoekt op een vraag, dan gaan we meestal het antwoord buiten onszelf zoeken. Daardoor raken we van onszelf vandaan. En soms komen we dan in een cirkel terecht waar we niet meer uitkomen. We passen allerlei trucs toe, vragen hulp van buiten af, of leggen het probleem bij de ander neer. Terwijl het antwoord altijd vlakbij ons is. Als we dit maar willen zien. Hoe we dit concreet doen, ga ik je leren tijdens dit dagretreat.

Programma dagretreat

10.00 – 12.30 ochtend programma bestaande uit Bodymind, yoga, ontspanning, ademhaling, meditatie, qigong, coaching.

12.30 – 14.00 Lunchpauze

14.00 16.30 middagprogramma bestaande uit meditatie, Bodymind coaching en visualisaties

Wat gaan we doen tijdens het dagretreat?

ochtendsessie

Tijdens de ochtend sessie zal ik eerst weer wat oefeningen doen en een meditatie om te zorgen dat we onze geest weer aan ons lichaam verbinden. Want alleen dan komt onze geest tot rust en kunnen we ons antwoord ontdekken. Mijn Bodymind coaching begint altijd eerst weer de ontspanning op te zoeken, het contact met jezelf en aandacht voor het lichaam.

middagsessie

Tijdens de middagsessie zal ik samen met jullie gaan bekijken, wat je tegen houdt om je antwoord te vinden. Waar je jouw antwoord kunt vinden en ontdek je het antwoord op jouw vraag. Deze vraag kan overigens ook vaak onbewust zijn en dan is het ook van belang de vraag eerst helder te krijgen. Dit komt allemaal tijdens deze sessie aan bod.

Mijn trainingen zijn altijd gericht op het verbinden van onze geest aan ons lichaam. Tijdens dit dagretreat leer ik je een coaching techniek die je daarna zelf makkelijk kunt toepassen op andere situatie’s en die je ten aller tijde inzicht geven om tot de juiste oplossing te komen. Ik ga gebruik maken van symbolen die ontleend zijn uit de dieptepsychologie van Carl Jung en de archetypen. Zo krijg je een eerste indruk waar jij je bevindt op je pad en wat je nodig hebt om door te gaan en te groeien. Je zou dit kunnen zien als een korte inleiding voor de kwaliteiten coaching die ik kan bieden. Deze coaching zorgt ervoor dat je erachter komt wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je ze het beste kunt inzetten.

Resultaat Dagretreat

 • Meer ontspanning in je lichaam ervaren
 • Meer energie
 • Duidelijk voor ogen welke vraag je bezighoudt en hoe je hier een antwoord op vindt.
 • weer inspiratie om meer te ontdekken over wie je bent en wat je kunt.

Het was fijn om mee te doen! Ik ben steeds weer onder de indruk van je inzicht in mensen en de diversiteit aan technieken die je toepast om ons anders en dieper naar onszelf te laten kijken. Ik ben sinds ik in 2017 bij jou was veel beter naar mijn gevoel gaan luisteren. Daardoor is het me nu gelukt tijdiger in goed overleg een punt te zetten achter een werkrelatie die mij veel stress gaf en waarin het me niet lukte dat een andere draai te geven. Ik verheug me op even niet werken, andere dingen doen en bezinnen op de toekomst. Daarin ga ik babystapjes nemen, dat heb ik ook van jou geleerd 😊…

Anoniem, deelnemer online dagretreat

Meer info Sardinie

Tijdens dit retreat zal ik ook vertellen hoe een reis of verblijf bij ons eruit ziet en wat je kunt verwachten hier op Sardinie. Wil je meer weten over wat wij op Sardinie doen en hoe we daar wonen bekijk dan ook eens Sardinietrips

Individuele coaching sessie

Wil je graag meer uit dit dagretreat halen en ook een coaching sessie met mij boeken, laat het me dan weten dan plan ik een afspraak in.

Wanneer is het dagretreat

zaterdag 29 mei van 10.00 – 16.30 Dag retreat

Waar

In je eigen vertrouwde ruimte. Je hebt niet veel ruimte nodig. Verder is het fijn om een matje neer te leggen, een kussentje bij de hand te hebben en comfortabele kleding te dragen. Waar je goed in kunt bewegen en ademen.

Kosten

Het dagtreat is per dagdeel 39,95 euro

Boek je beide dagdelen dan betaal je maar 70,00 euro.

Ik heb plaats voor maximaal 6 personen.