Aanbod

  Wil je weten wat mijn aanbod is?

Hieronder kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en welk aanbod het beste bij jou past op dit moment. 

De groepsreizen hebben vaste data. Er zijn er drie in het voorjaar en drie in het najaar.

De workshops zijn in Nederland en deze hebben  ook vaste data. 

De prive trainingen met persoonlijke begeleiding kun je boeken op de door jou gekozen data. Je kunt contact met mij opnemen om te informeren wanneer er nog plek voor je is en ook bekijken we dan samen welk verblijf het meest geschikt is.

 

aanbod Monique van Proosdij

Mijn aanbod

Mindfulness & yoga groepsreis Sardinie

Workshops 

Individuele coaching

Mindfulness & yoga reis

Zes keer per jaar organiseer ik een groepsreis op Sardinie. Deze reis is tevens een reis naar binnen. De groep bestaat uit max. 6 personen en daardoor kan ik iedereen persoonlijk begeleiden tijdens deze reis.

Er zijn er 3 in het voorjaar en 3 in het najaar. Kijk op Sunny mind travel   voor meer info over data en prijzen van deze reizen. Het voordeel van een groepsreis is dat je met gelijkgestemden bent en het fijn is soms wat samen te delen. ook hoor je zo andere ervaringen en dit geeft ook een veilig gevoel.

 

Workshops

Eind november zal ik 2 dagen workshops bieden. Een dag in Utrecht en een dag in Eindhoven en Stein. Ik zal een workshop geven waarin je kennis maakt met mijn methode Sunny mind up.

Tijdens de workshop zal ik je kennis laten maken met een paar oefeningen die ik heb bedacht die je leren de controle over je gedachten en emoties weer terug te nemen. Tjdens de ademsessie zal ik uitleggen wat het belang is van goed ademen. Ook leer ik je verschillende technieken hiervoor.

Ik vind het belangrijk dat je een goede investering maakt. Een mindfulness & yoga reis is geen gewone vakantie en het is goed te weten of deze reis geschikt is voor jou. 

 

Individuele coaching 

Wil je het maximale uit de training halen. Dan raad ik je aan om een prive traject met mij te boeken. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Dit pakket kun je zelf aanpassen tot het past in jouw planning.

Het beste werkt het prive traject als je ervoor naar Sardinie kunt komen. Dit kan tussen 1 april en 15 november. Je kunt dan een eigen verblijf bij ons boeken en wij verzorgen je verdere verblijf met maaltijden, trainingen en eventuele extra’s als massages en wandelingen. Uit onderzoek is gebleken dat het effectiever is een intensieve ( mid)week te trainen uit je comfortzone dan elke week 1 training in je eigen omgeving.