Aanbod

  Wil je weten wat mijn aanbod is?

Hieronder kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en welk aanbod het beste bij jou past op dit moment. 

De groepsreizen hebben vaste data. Er zijn er drie per jaar.

De workshops zijn in Nederland en deze hebben  ook vaste data. 

De individuele coaching reizen kun je boeken op de door jou gekozen data. Je kunt contact met mij opnemen om te informeren wanneer er nog plek voor je is. 

aanbod Monique van Proosdij

Mijn aanbod

Mindfulness & yoga groepsreis Sardinie

Mini retreat 

Individuele coaching

Mindfulness & yoga reis

Drie keer per jaar organiseer ik een groepsreis op Sardinie. Deze reis is tevens een reis naar binnen. De groep bestaat uit max. 8 personen en daardoor kan ik iedereen persoonlijk begeleiden tijdens deze reis.

 Kijk op Sunny mind travel   voor meer info over data en prijzen van deze reizen. Het voordeel van een groepsreis is dat je met gelijkgestemden bent en het fijn is soms wat samen te delen. ook hoor je zo andere ervaringen en dit geeft ook een veilig gevoel.

 

Mini retreat

Elk jaar organiseer ik in Nederland een mini retreat. Ik zal je mogelijkheid geven kennis te maken met mijn methode Sunny mind up.

Zo leer je mij en mijn manier van coachen kennen voordat je de stap neemt om te boeken naar Sardinie.

Ik vind het belangrijk dat je een goede investering maakt. Het is goed te weten of deze reis geschikt is voor jou en aansluit bij jouw wensen.

 

Individuele coaching 

Wil je het maximale uit de training halen?Dan raad ik je aan om individuele coaching met mij te boeken. Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Dit pakket kun je zelf aanpassen tot het past in jouw planning.

Het beste werkt het als je ervoor naar Sardinie kunt komen. Dit kan tussen 1 april en 15 november. Uit onderzoek is gebleken dat het effectiever is een intensieve ( mid)week te trainen uit je comfortzone dan elke week 1 training in je eigen omgeving.