Aanbod

  Wil je weten wat mijn aanbod is?

Hieronder kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en welk aanbod het beste bij jou past op dit moment. 

Je kunt kiezen voor online coaching. Zo kun je thuis blijven en gecoacht worden. Je kunt zo het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Hiervoor heb ik 6 standaard pakketten gemaakt. Mocht je toch graag een ander pakket willen, laat het me gerust weten. Dan bekijken we samen wat jij nodig hebt en passen we het pakket op jou aan.

aanbod Monique van Proosdij

Mijn aanbod online coaching

een week intensief coachen
online coachen via mail
online coachen via skype sessies

Intensieve coaching

Je kunt thuis blijven en toch kiezen voor een week coaching op een intensieve manier. Dit is een goede keuze als je graag snel een grote verandering wilt bereiken in je leven.

 

mailcoaching

Je kunt er ook voor kiezen om via mail gecoacht te worden. We hebben dan wel eerst een intake en op basis daarvan zal ik je opdrachten via de mail sturen. Voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je dit doen.

 

skype coaching

Wil je het maximale uit de coaching halen? Dan is skype coaching geschikt. Deze sessies duren een uur en je kunt zelf de intensiteit bepalen van jouw coachingstraject.

Sardinie

Je kunt naar Sardinie afreizen om verschillende redenen.

Vanwege een groepsreis Mindfulness & yoga. Deze groepsreizen hebben vaste data. Het voordeel van een groepsreis is dat je zo ook andere ervaringen hoort. Vaak denken we dat we enige zijn die bepaalde problemen of zorgen hebben. Tijdens een groepsreis is het fijn te horen dat ook anderen zich hier druk over kunnen maken.

Ook kun je kiezen voor een traject van individuele coaching. De individuele coaching reizen kun je boeken op de door jou gekozen data. Je kunt contact met mij opnemen om te informeren wanneer er nog plek voor je is. Het voordeel van individuele coaching op Sardinie is dat je even helemaal uit je comfort zone bent. Dit heeft vaak een effectief resultaat als je echt even iets bij de wortel wilt aanpakken.

Zakelijke coaching

Je kunt kiezen voor individuele coaching als je in een outplacement traject zit. Of als je je afvraagt of je nog wel het juiste werk doet en ginteresseerd bent in loopbaanontwikkeling en welke kwaliteiten je hebt. 

Of misschien voel je je wel opgebrand en is een individuele Burn out reis meer waar je naar op zoek bent. Dan zal je in eerste instantie leren hoe je kunt herstellen en weer kunt ontspannen. En dan in de rust meer leren over jezelf en hoe een volgende burn out te voorkomen.

Ook kun je kiezen voor een leiderschap reis als je het idee hebt dat je op dit gebied spanning voelt. Leiderschap gaat over jezelf goed kennen en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als jij authentiek bent gaat leiden als vanzelf. 

Op Sardinie kun je ook een energiebehandeling bij mij boeken bijvoorbeeld als onderdeel van je verblijf hier. Evenals andere extra’s als een lichaamsmassage, een wandeling of een excursie naar het historisch centrum van sant Antioco, de oudste stad van Sardinie.