Bodymind coaching op Sardinie; van zeezicht naar inzicht

Bodymind coaching; wat is dat eigenlijk!

Bodymind coaching betekent dat je zowel de geest als het lichaam betrekt bij het begeleiden. Je verbindt de geest aan het lichaam door eerst weer aandacht te besteden aan het lichaam. Mijn V model is hierop gebaseerd. Het gaat er om dat we door middel van lichaamsbewustzijn en ademhaling tot meer zelfinzicht komen.

Waarom zou je voor Bodymind coaching kiezen?

In mijn beleving is het onmogelijk het lichaam niet te betrekken bij het coachen. Waar onze geest ons met allerlei gedachten om de tuin kan leiden, is het lichaam altijd goudeerlijk. Je hoeft maar even met je aandacht naar je ademhaling te gaan om te weten te komen hoe je je echt voelt. Voel je spanning in je lichaam of andere sensaties? Dan zijn dit signalen van je lichaam die jou iets willen laten weten. Door hier attent op te zijn, kun je sneller ingrijpen. Voordat het te laat is.

Wanneer kies je voor Bodymind coaching?

Je kiest voor deze manier van coachen als je echt wil weten wie je bent en wat je echt zou willen. Zodra je hier meer verbinding mee maakt, zal je merken dat het leven je veel gemakkelijker afgaat. Mijn mening is dat je deze manier van coaching kunt inzetten als je Burn out bent of last hebt of depressief. Maar ook als je je afvraagt of je werk nog wel bij je past, bij loopbaanontwikkeling, outplacement of leiderschapproblemen. Iedereen die op een gegeven moment zich afvraagt wie ben ik, wat wil ik en waarom doe ik dit heeft baat bij Bodymind coaching.

Van zeezicht naar inzicht

Ik woon op Sardinie aan zee. En vanuit een van de lodges die je kunt kiezen als je bij ons verblijft, kijk je zo op de Middellandse zee uit met elke dag een prachtige zonsondergang. Alleen al dit uitzicht en de levensenergie die je opdoet als je bij ons bent, zorgen ervoor dat je weer meer tot jezelf komt. Samen met een Bodymind coaching traject, zorgt dit ervoor dat je meer inzicht in jezelf verkrijgt. En zo antwoorden krijgt op jouw vragen. Je hebt de antwoorden al in je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 19 =