workshops

 Eind januari 2020 komen Toni en ik weer naar Nederland voor workshops in de vorm van een mini retreat.  

– kennis maken met ons

– kennis maken met mijn methode Sunny mind up!

– Opfrissen en verder gaan als je al eens geweest bent.

  • Als je twijfelt bij ons te boeken, dan is dit een manier om uit te proberen of mijn manier van begeleiden iets voor jou is.

 workshops sardinieMini retreat “Meet your soul" 

Dit keer zal ik een aparte avond training geven en een dagprogramma. De avonden zijn in 2 verschillende plaatsen te volgen. De gehele dag zal in Ede zijn. Samen vormen ze een geheel, En er is mogelijkheid te overnachten in Ede. Je kunt ook alleen aan de avond of alleen de dag training deelnemen. 

Wie ben je nu echt?

Wat wil je nu echt?

Wat is je levensmissie?

Deze vragen gaan we bekijken tijdens dit mini retreat.

Ken je dat dat je altijd maar druk bent, soms te moe bent om nog iets leuks te ondernemen en uiteindelijk je begint af te vragen, is dit het nu. Zou het niet heel fijn zijn als je te weten zou komen wat je hier te doen hebt en wat jouw levenspad is?

Hoe gaan we dit ontdekken?

Ik ben van mening dat het belangrijk is eerst weer in contact te komen met jezelf. En dit doe je simpelweg door contact te maken met je lichaam. Door het uitvoeren verschillende yogahoudingen worden we ons bewust van hoe deze houdingen voelen en wat dit met ons lichaam doet. Maar ook lekker los bewegen op muziek zorgt ervoor dat je weer aandacht krijgt voor je lichaam. Dan gaan we een stapje verder naar binnen door ons bewust te worden van onze ademhaling. Die vertelt ons ook veel over hoe het echt met ons is. Door te werken met onze ademhaling worden we rustiger en ontspannen en kunnen we makkelijker naar binnen keren, naar ons echte zelf. Dus dit zal het thema zijn van de avond training.

Bosbaden

Het is prettig om de natuur in te trekken na een drukke periode. Het is algemeen bekend dat de natuur een rustgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert. In Japan hebben ze hier een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel: bosbaden. 

Vooral het opsnuiven van de bosgeuren, het zien van alle kleine plantjes, paddenstoelen en beestjes en horen van alles bosgeluiden doet wonderen voor je zenuwstelsel. Het komt weer tot rust en herstelt van alle drukke stressmomenten. Zet al je zintuigen op scherp en wandel mee met mij in van de meest mooie natuurgebieden van Nederland, de Veluwe.

Middagtraining

na een overheerlijke lunch van het hotel en van een pasta van Toni gaan we aan de slag om te bekijken wie we zijn en wat onze kwaliteiten zijn. Iedereen heeft kwaliteiten mee gekregen tijdens zijn geboorte. Deze heb je nodig om je levensmissie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Maar we hebben geen handleiding  gekregen bij onze geboorte en het is dus vaak lastig om dit voor jezelf goed in kaart te krijgen. En hoe meer je van jezelf afstaat, hoe moeilijker het wordt dit helder te zien. Durf jij te zijn wie je echt bent?

Hier proberen we tijdens de middagtraining meer inzicht in te krijgen.

 

workshops SardinieLekker eten van Toni

Toni is erbij om jullie verwennen aan het eind van de avond met een kleine proeverij van typisch Sardijnse producten waaronder de zeer smakelijke artisjok die rijk is aan mineralen en ijzer. En hij verzorgt een deel van de lunch op zaterdag.

Waar?

woensdag 29 januari van 18.00- 21.30 uur in Capelle( Rotterdam)

vrijdag 31 januari van 18.00- 21.30 in Ede

Zaterdag 1 februari van 9.30 – 18.00 in Ede

Programma

avondtraining : 

18.00- 21.30 inclusief aansluitend hapjes van Toni

dagtraining:

 9.30 inloop met koffie en thee 

10.00 start wandeling

13.00 lunch

14.00 middagtraining groepscoaching

17.30 napraten

18.00 einde

Studio’s

In Capelle heb ik een studio in Centrum Sensibel gehuurd. Klik hier voor meer info

En in Ede zitten we in Studio Ahimsa. Klik hier voor  meer info

De dagtraining vindt plaats in Hotel de Bosrand. Klik hier voor meer info

Eerst aanmelden

Je kunt je van te voren inschrijven voor de workshops " Meet your soul" op een van deze dagen. 

Ik heb maar beperkt plaats. Het kan zijn dat de avonden op een gegeven moment vol geboekt zijn.

MELD JE HIER AAN

Dit mini retreat wordt mogelijk ook door je werk vergoed. Informeer eens op je werk voor de mogelijkheden en indien dit mogelijk is, meld dit dan bij mij.

Kosten

Mini-retreat avond + dag  190,00 euro p.p.

Alleen avond  49,95 euro p.p.

Alleen dag 149,95 euro p.p.

Overnachten in Hotel De Bosrand?

de prijs voor een tweepersoonskamer is 59 euro.

Ook zijn er eenpersoonskamers te boeken.

  • Alle prijzen zijn inclusief alle bovengenoemde maaltijden, koffie/ thee.